Day

• Sep
នៅថ្ងៃទី១៩ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៦ គណៈគ្រប់គ្រងសាកលវិទ្យាល័យពុទ្ធិសាស្រ្តបានចែករំលែកនូវបទពិសោធន៍ ក៏ដូចជាដំបូន្មានមួយចំនួនទៅដល់និស្សិតដែលត្រៀមចុះកម្មសិក្សានៅក្រៅប្រទេសមានដូចជា៖ និស្សិតផ្នែកវេជ្ជសាស្រ្តនិងបច្ចេកទេសមន្ទីរពិសោធន៍ចំនួន ២០រូប នឹងចុះកម្មសិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យ Khon Kaen ព្រះរាជាណាចក្រថៃ ចាប់ពីថ្ងៃទី២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៦ ដល់ ថ្ងៃទី១៤ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៦ និស្សិតផ្នែកឱសថសាស្រ្តនិងបច្ចេកទេសមន្ទីរពិសោធន៍ចំនួន១១រូប នឹងធ្វើដំណើរទស្សនកិច្ចសិក្សានៅ​ International University Health and Welfare ប្រទេសជប៉ុន ចាប់ពីថ្ងៃទី២១ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៦ ដល់ថ្ងៃទី ១ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៦ និស្សិតផ្នែកបច្ចេកទេសមន្ទីរពិសោធន៍ចំនួន ៦រូប នឹងចុះកម្មសិក្សានៅ University of Medicine and Pharmacy, Ho Chi Minh ប្រទេសវៀតណាម ចាប់ពីថ្ងៃទី២០ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៦ ដល់ ថ្ងៃទី១៤ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៦ និស្សិតផ្នែកវេជ្ជសាស្រ្តចំនួន ៦រូប នឹងចុះកម្មសិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យ Chiang Mai ព្រះរាជាណាចក្រថៃ ចាប់ពីថ្ងៃទី២៣ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៦ ដល់ថ្ងៃទី១៦ ខែតុលា ឆ្នាំ២០១៦ តាំងនាមឲ្យសាកលវិទ្យាល័យពុទ្ធិសាស្រ្តសូមជូនពរឲ្យនិស្សិតទាំងអស់ធ្វើដំណើរដោយសុវត្ថិភាព ក៏ដូចជាទទួលបានចំនេះដឹង និងជោគជ័យក្នុងដំណើរចុះកម្មសិក្សានេះ។ កម្រងរូបភាព